Onze shirt sponsoren

Multivlaai Oss

Anno 2014 is MultiVlaai een toonaangevende, landelijke keten met meer dan 100 vestigingen. Van – natuurlijk – Limburg tot en met in Groningen en Zeeland zijn er winkels van MultiVlaai te vinden. Hier kunt u de dagverse vlaaien komen afhalen, terwijl de winkels ze ook graag bij u bezorgen. In de meeste winkels kunnen de klanten onder het genot van een kopje koffie of thee genieten van meer dan veertig soorten overheerlijke vlaaien. Sinds enige tijd verkopen diverse winkels van MultiVlaai bovendien overheerlijke bonbons van het befaamde Belgische merk Leonidas. Een merk dat, ook in Nederland, bekendstaat om de ambachtelijke kwaliteit en het uitgebreide assortiment.

 Pakgro Groep

Pakgro, uw complete vakantie supermarkt.

In onze overzichtelijke supermarkt vindt u een ruime keuze kruidenierswaren, en een compleet vers-assortiment. De hele dag door bakken wij knapperige verse broodjes en versgebakken stokbrood. Plukverse groenten, Vers vlees van de ambachtelijke slager. Ach teveel om op te noemen. Wat ons betreft hoeft u het park niet meer af.

Wilt u barbecuen of gourmetten? Kijk dan eens in onze webshop. U zult dan aangenaam verrast zijn, zelfs de vuile vaat mag u aan ons over laten.
Bent u wat vergeten op het gebied van campingartikelen of speelgoed?
Geen probleem, een uitgebreid assortiment vindt u in onze winkels!

Wij zijn elke dag open! Ook op Zondag! Tot ziens bij Pakgro.

Engels Plafondbedrijf

Al meer dan 25 jaar zijn wij uw partner in plafonds, wanden en verlichting.

Onze werkzaamheden bestaan uit het leveren en monteren van systeemplafonds en wanden.
Ook diverse timmerwerken zoals bijvoorbeeld koven worden in ons werk meegenomen.
Wij kunnen een project ook compleet aannemen en naar de wensen van de klant afwerken tot oplevering.
Dit inclusief elektra, schilderwerk, interieur en vloerbedekking. Het grote voordeel hiervan is dat u maar één aanspreekpunt heeft, wat natuurlijk de kwaliteit van het werk ten goede komt.

Martens Schoenen

Martens Schoenen is een ambachtelijk familiebedrijf dat al decennialang bestaat. U kunt bij ons binnenlopen voor modieuze confectieschoenen voor het hele gezin. Daarnaast zijn wij gespecialiseerd in het vervaardigen van orthopedisch schoeisel. Wij zetten onze ervaring en kennis graag in om u met veel persoonlijke aandacht een gedegen advies te geven. Bij Martens Schoenen staat u als klant altijd centraal.

Kortom: Martens Schoenen is gewoon een bijzondere schoenenwinkel!

Keteldirect

Keteldirect: zorgeloos warmte en warm water

Keteldirect is het adres voor een betrouwbaar advies, een vakkundige installatie en een uitstekende service, zodat je zorgeloos kunt genieten van verwarming en warm water.

Inmiddels beschikt ruim 90% van de Nederlandse huishoudens over een CV-ketel. Een CV-ketel gaat, afhankelijk van hoe goed hij wordt onderhouden, zo’n 12 tot 15 jaar mee en zal dus op een gegeven moment vervangen moeten worden. Keteldirect helpt je graag bij het uitzoeken van een CV-ketel die geschikt is voor jouw woonsituatie, uiteraard tegen een scherpte prijs.

Marco Gas

Marco Gas BV heeft ruim 30 jaar ervaring in het verkopen en distribueren van propaan- butaan en industriële gassen.

Het vervoer van onze producten verzorgen wij door heel Nederland door middel van ons eigen wagenpark. Onze gecertificeerde chauffeurs zijn goed opgeleid betreffende veiligheid en de producten die zij vervoeren.

Rabobank

De Rabobank is een Nederlandse bank. De bank heeft sinds 2016 één bankvergunning van De Nederlandsche Bank. De Rabobank is onderdeel van de Rabobank Groep, en naar eigen zeggen de grootste financiële dienstverlener in Nederland.