Onze shirt sponsoren


Spieren voor Spieren

Er zijn 20.000 kinderen in Nederland met een zeldzame spierziekte. Spieren voor Spieren droomt van een wereld waarin kinderen niet langer lijden aan of onder een spierziekte. Met partners, met sportieve acties en evenementen én met de inzet van topsport- en kind ambassadeurs wordt zoveel mogelijk geld opgehaald. Dit geld wordt besteed aan onderzoek en aan diagnostiek, behandeling en zorg in onder andere het Spieren voor Spieren Kindercentrum in Utrecht. Maar ook aan hulpmiddelen en mooie evenementen die een beetje geluk brengen voor kinderen met een spierziekte en hun gezinnen.

Wij roepen iedereen op om in actie te komen en hun gezonde spieren in te zetten voor zieke spieren.

G&H Solutions

G&H Solutions heeft meer dan 50 jaar ervaring op het gebied van vacuümtechniek, grijpertechniek en product handling. Met onze persoonlijke aanpak speelt G&H Solutions in op de behoefte van de markt aan support en technische ondersteuning hierin. Dit zowel bij vervanging als nieuwbouw maar ook bij verbeteringstrajecten. Naast het brede programma aan componenten voor het maken van grijpers met behulp van vacuüm, dan wel pneumatische- of electromechanische grijpers heeft G&H Solutions zich gespecialiseerd in de toelevering van complete grijpers op klantspecificatie. G&H Solutions is betrokken vanaf de engineering tot de after sales van alle componenten die betrekking hebben op de grijper. Ook het testen op lokatie hoort hierbij. Hiermee speelt G&H Solutions in op de toenemende wens van de klant aan ontzorging op het gebied van product handling. G&H Solutions stelt klant tevredenheid boven alles en wenst U veel genoegen aan uw bezoek op onze website en webshop! Mocht U vragen en/of opmerkingen hebben dan beantwoorden wij die graag.

Mari van Boven

Op 1 juli 2002 opende Mari van Boven zijn splinternieuwe tweewielerspeciaalzaak in Helmond aan het Utrechtplein. Hiermee zet hij een nieuwe stap met het fietsenmerk Flanders in Nederland. Zowel voor wedstrijdfietsen als voor de weg en het veld, als voor fietsen voor woon/werk- en schoolverkeer.
Meer dan 5 jaar is MAROLD in Helmond de Nederlandse vertegenwoordiger van FLANDERS fietsen geweest, en dit voortreffelijke werk wordt nu door Mari van Boven Fietsen voortgezet.
Hij verzorgt niet alleen de import van deze fietsen, maar is ook het adres voor al uw overige fietswensen. Tevens het adres voor alle reparaties, in de zeer goed uitgeruste werkplaats.

Rogelli

Onze missie is sporters inspireren en motiveren om plezier te hebben tijdens het sporten: wij geloven dat we sportkleding maken waar iedereen blij van wordt. Onze kleding is gemaakt van de beste stoffen met de juiste functionaliteit. Hiermee willen wij een steentje bijdragen aan jouw sportplezier, waardoor je gemotiveerd blijft voor de lange termijn.

HairCombi

Hair Combi is sinds 1983 al een bekend kappersgroothandel in Helmond waar al jaren kappers maar ook particulieren al hun kappersbenodigdheden kunnen verkrijgen.

Al 36 jaar vertegenwoordigt Hair Combi de kappersbranche niet alleen met topproducten uit Nederland maar ook merken uit het buitenland o.a. L’Oréal, Wella, Schwarzkopf, CHI, Goldwell, KIS, Tigi, Sibel.

Zelf zijn wij distributeurs van topmerken zoals: Subtil, Marrakesh, GA.MA, Awesome Colors, Sexy Hair en Color phlex .

Lumalux
Wanneer het bij verandabeglazing, balkonbeglazing, vouwwanden, harmonicadeuren gaat om design, techniek en de beste kwaliteit vertrouwen particulieren, architecten en projectontwikkelaars op Lumalux vouwwanden en veranda- / balkonbeglazingsystemen. De profielen van aluminium, hout en hout/aluminium bieden u voor elk project een op maat gemaakte oplossing.

Ons team van ervaren en enthousiaste medewerkers draagt kwaliteit, service, klanttevredenheid en vakmanschap hoog in het vaandel. Lumalux medewerkers hebben allen een bouwkundige achtergrond en jarenlange ervaring in de bouw. U wordt persoonlijk begeleid van a tot z en kan rekenen op gericht advies en vakmanschap. Bij Lumalux is een perfect eindresultaat de standaard voor zowel elke harmonicadeur, verandabeglazing, balkonbeglazing als vouwwanden/plooideuren.


Quality Line

Het Quality Line assortiment biedt een breed scala van plafond-ophangsystemen voor diverse plafondoplossingen.

  • Zichtbare ophangsystemen: T15mm, T24mm en T35mm profielen, Bandraster
  • Verdekt & semi-verdekt ophangsysteem: Z-profielen
  • Randprofielen en accessoires voor de meeste toepassingen.

Een veelomvattend programma met speciale afmetingen is beschikbaar in de meeste uitvoeringen Om het portfolio
compleet te maken bieden wij ook een technisch programma met brand-, belasting- en milieu gegevens.
Het Quality Line aanbod is volledig afgestemd op plafondpanelen van allerlei types als mineraal, metaal, hout of
speciale oplossingen.

De Ster Schoonmaakbedrijf

De Ster Schoonmaak onderscheidt zichzelf door het persoonlijke contact met klanten en medewerkers. Bij het persoonlijk contact hoort een regionale focus, vandaar dat De Ster voor het schoonmaakonderhoud voornamelijk in een vast rayon werkt dat reikt van Helmond tot Mierlo / Geldrop / Someren / Asten / Laarbeek / Gemert / Bakel en Deurne.